De Passie-fabriek is een initiatief van Wendy Dfotobewwerkt_199x200_149x150.jpgienske

 


 "Mijn achtergrond ligt in het sociaal cultureel werk; het bij elkaar brengen van mensen uit verschillende culturen door middel van een zeer divers cultureel/kunstzinnig aanbod. 

 
Na 10 jaar werken binnen het sociaal cultureel werk wilde ik me verdiepen in hoe je kinderen meer in hun kracht kunt brengen en ben ik de opleiding tot trainer "Ho, tot hier en niet verder...!" gaan volgen bij Jooske Kool. Dit is een psycho-sociale weerbaarheidstraining voor kinderen die werkt vanuit bewegen en ervaren.
 
Deze manier van kijken naar mensen vormt nog steeds de basis van hoe ik werk. In de jaren daarna is mijn kennis aangevuld door diverse workshops, trainingen en opleidingen gericht op het trainen en coachen van zowel kinderen als volwassenen. 

De afgelopen 10 jaar heb ik trajecten op scholen verzorgd op het gebied van groepsdynamiek en heb ik trainingen aan volwassenen gegeven. Daarnaast werk ik nog steeds met heel veel plezier bij Kentalis waar ik trainingen aan kinderen met spraak-taal stoornissen geef (waaronder kinderen met autisme spectrum stoornissen). Voor meer informatie zie: cv
 

En nu is het tijd om deze kennis en ervaring te bundelen binnen mijn eigen Passie-fabriek.  
Ik zet mensen aan om zich te ont-wikkelen tot wie ze in wezen zijn. Met al hun talenten, valkuilen, schaduwkanten, diamanten: het hele pakket! Daar eerlijk en open in zijn haalt de "ruis" uit de communicatie. Dat is wat mij drijft en dat is waar ik me met alles wat ik ben voor wil inzetten."
 
Mocht er aanvullende expertise nodig zijn om optimaal aan een vraag te voldoen dan zal ik die inhuren.  
Ik sta altijd open voor samenwerking, inspiratie en uitwisseling.